مخاطبین شفا چه کسانی هستند؟

تاریخچه شبکه فقرزدایی ایران

اگر چه در حالت کلی و عمومی مخاطبین شفا شامل همه مردم در سراسر کشور می باشند، اما با توجه به هدف و ماموریت ،مخاطبین شفا جزو سه دسته عمده زیر قرار می گیرند:

مسئولین کشور

مسئولین کشور - همه مسئولین کشور بویژه سیاست گذاران ، قانون گذاران ، تهیه کنندگان برنامه توسعه کشور و سایرینی که در تهیه سیاستها و قوانین و آیین نامه ها ایفای نقش می کنند و محتمل است در صورت عدم توجه و مراقبت کافی با ارائه و تصویب مصوبات نامطلوب موجبات توسعه بیشتر فقر را فراهم آورده و اقشار آسیب پذیر را در مضیقه بیشتر قرار دهند
اقشار آسیب پذیر و محروم و فقیر

اقشار آسیب پذیر و محروم و فقیر

این گروه که وجود شفا مایه دلگرمی و ایجاد امید در آنها می گردد به عنوان مهمترین منبع اطلاعاتی شفا برای آگاهی از وضعیت واقعی فقر در کشور و تاثیر اقدامات شفا بر بهبود شرایط زندگی فقرا و سنجش میزان فقرزدایی می باشند. شفا با انجام مطالعات مختلف بویژه بررسی های میدانی ، تغییر کمیت و کیفیت وضعیت زندگی ایشان را مورد ارزیابی دوره ای قرار داده و میزان افزایش نشاط و امید به آینده بهتر را سنجش نموده تا متناسبا جهت و سرعت فعالیتها و پیگیریهای خود را تعیین و اصلاح نماید.
حامیان شفا

حامیان شفا

شفا به گونه ای عمل خواهد نمود تا حضور معنوی خود را در تمامی مراکز و موسسات دولتی و خصوصی کشور از طریق اشاعه شبکه خود تثبیت نماید. هر یک از اعضای هیات امنای شفا بر اساس آیین نامه مربوطه سعی خواهد نمود که با اشخاص حقیقی و حقوقی صاحبنظر و ذیربط در سراسر کشور ارتباط برقرار نموده و نسبت به گسترش و تعمیق شبکه شفا اقدام نماید. سازمان شفا (دبیرخانه شبکه شفا) نیز زمینه و بستر لازم برای تحقق این هدف را زیر نظر هیات امنا پشتیبانی خواهد نمود. برای مثال نماینده شخصیت حقوقی دانشگاه در هیات امنای شفا ، برای تقویت شفا مبادرت به ایجاد شبکه دانشگاهی شفا خواهد نمود و از این شبکه به مثابه یک اندیشکده بزرگ برای بررسی و اظهار نظر و ارائه پیشنهاد در زمینه های مرتبط مورد نیاز شفا استفاده خواهد نمود
چگونگی بروکراسی و دیوانسالاری ایجاد شبکه های تخصصی در سازمان شفا بررسی و آیین نامه های مربوطه تهیه و ابلاغ خواهد گردید.

اسامی پیشنهادی برای برخی از این شبکه های تخصصی را میتوان تحت عنوان شبکه دانشگاه، شبکه تحقیقات، شبکه مجلس، شبکه قضایی، شبکه دولت، شبکه خیریه ، شبکه مجمع و بیت رهبری، شبکه رسانه، شبکه فناوری و نوآوری، شبکه آینده پژوهی، شبکه بخش خصوصی و ..... مطرح نمود.